esitys_image

Kun teatteri, elokuva ja teknologia kohtaavat taikuuden,
mielikuvituksen ja klovnerian.

Teatteriin eksyy mies, joka ei ole tästä maailmasta. The Outsider johdattelee katsojansa komiikan, tragedian ja absurdien tilanteiden kautta pohtimaan nykyihmisen elämänmenoa ja siitä vieraantumista. “The Outsider -hahmo ja esitys ovat syntyneet ajatusleikistä: miten naiivi, lapsenomainen hahmo kokisi maailman ilmiöt kohdatessaan ne ensimmäistä kertaa. Miten hän suhtautuisi ihmisiin ja heidän tapoihinsa, tottumuksiinsa, rakkauteen tai pahuuteen”, kertoo Janne Raudaskoski.

The Outsider on aikuisten satu, jossa teatteri ja elokuva yhdistyvät taikuuden, teknologian ja klovnerian keinoin. Esitys lainaa Charles Chaplinin ja Buster Keatonin mykkäfilmien kuvakieltä ja pyrkii tuomaan sen tähän päivään täysissä väreissä ja 4D-versiona.

“Esitys ehtii ruotia elämäämme väkivaltaisia pohjamutia myöten. Käsikirjoitus on napakka ja toteutus sujuva. Lavasteina on vain kaksi videonäyttöä ja ovi. Raudaskosken esittämä hahmo sukeltelee videokuvaan ja sieltä pois. Melkein unohtaa katsovansa videotallenteita. Ihmeellisintä on kuitenkin Janne Raudaskosken muokkautuminen rooliin jos toiseenkin… Enempää en kerro, menkää itse nauttimaan! “
-Helsingin Sanomat

”En muista koska olen nauranut ääneen teatterissa, hengähdellyt ääneen  ihmetyksestä ja huutanut lopussa ´loistavaa´.”
-Katsojapalaute, Turun Linnateatteri

Videot

 


The Outsider traileri

 


The Outsider esittelyvideo

 


Aamu-tv:n haastattelu